fbpx 3374857375976349
Zaznacz stronę
Jak zawiesić swój profil?

Jeżeli znalazłaś/eś pracę lub odpowiedniego opiekuna powinieneś zawiesić swój profil.

Wejdź na „Mój Profil” i kliknij w żółte pole z napisem „ Zawieś konto”. To spowoduje, że Twoje konto i dane nie zostaną zawieszone. Zawsze będziesz mógł zalogować się ponownie i odwiesić konto. Twój profil nie pokazuje się w wynikach wyszukiwania. Nikt nie powinien do Ciebie dzwonić ani pisać. W Twoim profilu znajduje się informacja “Konto zawieszone”.

Jak usunąć swój profil?

Jeżeli mimo to koniecznie chcesz całkowicie usunąć swój profil, wejdź na stronę “Mój profil” i kliknij na czerwone pole z napisem “Usuń konto”.

Moje hasło nie działa. Jak uzyskać nowe hasło?

Aby uzyskać nowe hasło proszę wejść na ‘Zaloguj się’ i kliknąć ‘Zapomniałam/em hasła’. Następnie należy wpisać swój e-mail i kliknąć ‘Wyślij’. Na podany adres emailowy zostanie wysłany e-mail z linkiem, na który należy kliknąć. Na stronie, która się otworzy należy osobiście ustawić swoje nowe hasło.

Czemu wyszukiwarka pokazuje mi mało lub ‘0’ wyników?

Może to być związane z nieprawidłowo wpisaną nazwą miejscowości. Na przykład ‘Torun’ zamiast ‘Toruń’. Bardzo ważne jest, aby zarówno przy rejestracji, tworzeniu profilu jak w wyszukiwarce wpisywać poprawnie nazwy.

Jak mogę zaznaczyć oferty lub profile jako ulubione? ?

Zaznaczać jako ulubione możesz tylko gdy jesteś zalogowany. Przy miniaturce oferty zaraz koło zdjęcia znajduje się serce. Aby dodać daną osobę lub ofertę pracy do ulubionych należy kliknąć na serce. Jeżeli serce zmieni kolor na czerwony znaczy, iż dana osoba lub oferta została dodana do Ulubionych.